EASY RESTYLING

“Het best bewaarde geheim van Volendam”
Dat is de slogan van Volendam Exclusief, een jonge onderneming die sinds kort heerlijke gerechten volgens authentiek recept aanbiedt. En waar kun je die gerechten beter onder de aandacht brengen van een wereldwijd publiek dan op onze eigen, wereldberoemde Dijk?

Het plan ontstond om een leegstaand winkelpand om te toveren tot proeflokaal, dat tegelijkertijd dienstdoet als kantoorruimte voor deze snelgroeiende onderneming. We kregen de opdracht om het pand binnen zeer korte tijd representatief in te richten. Aangezien “verbouwen” normaal gesproken flink wat tijd in beslag neemt (denk alleen al aan het drogen van stuc- en schilderwerk!), kwamen wij met een eenvoudige, maar uiterst doeltreffende oplossing voor de binnenwanden.

Ons designteam heeft eerst een prachtig ontwerp gemaakt voor het gehele interieur, gebaseerd op bestaand fotomateriaal, waarbij natuurlijk ook de authentieke huisstijl behouden bleef. Dit ontwerp hebben we geprint op zeer licht en flexibel plaatmateriaal, dat eenvoudig op alle soorten ondergronden is aan te brengen, zelfs als deze niet altijd perfect strak en recht lopen.

De buitengevel hebben we voorzien van enkele fraaie contourgesneden reclameborden. Op de schuifpui hebben we raamstickers geplaatst met prachtige foto’s van de verschillende producten, en daarnaast hebben we twee gevelbanners toegevoegd om het geheel in stijl af te ronden.

Al met al was dit een prachtig project, dat wij met trots van tekentafel tot montage geheel naar wens voor deze klant hebben verzorgd.
Heeft u ook interesse om uw winkelpand of bedrijfsruimte op een eenvoudige maar doeltreffende manier te restylen? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek, of kom eens langs in onze showroom.

More cases

View Overview

Sample, brochure or advice!

Through our years of experience in this field, we put together items that fit completely within the "look and feel" of the person or organization in question. Feel free to contact us for free advice, our brochure or sample!

Get in touch